hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Tavuk etlı bamya

    Paylaş
    avatar
    Misafir
    Misafir

    Tavuk etlı bamya

    Mesaj tarafından Misafir Bir Ptsi Eyl. 01, 2008 9:34 pm

    Malzemeler :

    1 tavugun gogus kismi, suda pisirilmis, buyuk parcalar halinde dogranmis
    375 gr konserve bamya, suzulmus ve yikanmis
    2 yk nohut, konserve
    8-10 kucuk domates, ortadan ikiye kesilmis
    50 ml zeytinyag (yarisi piserken, diger yarisi pistikten sonra)
    1/2 kap su
    1 tk tuz

    Sos:
    1 limon suyu
    1 sarimsak, dovulmus
    1 tk kuru nane

    Hazırlanışı :

    1) Butun malzemeleri orta boy bir tencereye koyun. Tencerenin kapagini kapayin, 20 dakika kadar ortanin biraz altinda isida pisirin. Zeytinyagin diger yarisini uzerine dokun.
    2) Butun sos malzemelerini karistirin. Bamyanin uzerine dokun, yavasca karisitirin. Dikkat edin bamyalari ezmeyin
    3) Sicak veya ilik olarak servis yapin.

      Forum Saati Cuma Kas. 24, 2017 2:08 pm