hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Etli - Biberli Pay

    Paylaş
    avatar
    De'quell
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 55
    Yaş : 28
    Nerden : Antalya
    İş/Hobiler : MC
    Lakap : quell
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Başarı Puanı :
    0 / 1000 / 100

    Güçlülük :
    0 / 1000 / 100

    Aktiflik :
    0 / 1000 / 100

    Kayıt tarihi : 08/09/08

    Etli - Biberli Pay

    Mesaj tarafından De'quell Bir Çarş. Kas. 05, 2008 7:36 pm

    MALZEMELER
    5 adet yufka
    675 gr kuşbaşı
    2 çorbakaşığı un
    2 adet sivribiber
    200 gr dolma fıstığı
    2 çorbakaşığı soya sosu
    1 çorbakaşığı zeytinyağı
    2 çorbakaşığı eritilmiş tereyağ
    1.5 çorbakaşığı tereyağ veya margarin
    karabiber

    4 Kişilik

    HAZIRLANIŞI
    Fırını 190 derecede 10 dakika kadatr ısıtın. Unla karabiberi karıştırıp, içine et parçalarını katın ve iyice yoğurun.
    Tereyağ veya margarinle zeytinyağını bir kaba koyun, içine unlu etleri iave ederek 5-6 dakika çevirin. Doğranmış biberleri, dolma fıstığını ve soya sosunu da ilave edip 15 dakika kadar daha ağzını kapatarak pişirin. Soğumaya bırakın.
    Etleri derin bir kaba alın ve üzerlerine ince doğranmış yufkaları koyun. Eritilmiş yağı üzerine döktükten sonra 20-25 dakika pişirin. Arzuya göre üzerine karabiber serperek servis yapabilirsiniz.

      Forum Saati Salı Eyl. 26, 2017 6:52 am