hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Deniz Mahsülleri Fırın Makarna (1 Kişilik)

    Paylaş
    avatar
    coll
    Co Admin
    Co Admin

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 1432
    Yaş : 23
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 1000
    Rap Seviyesi :
    <hr>Madalyaları :
    <hr>Başarı Puanı :
    100 / 100100 / 100

    Güçlülük :
    100 / 100100 / 100

    Aktiflik :
    100 / 100100 / 100

    Kayıt tarihi : 29/08/08

    Deniz Mahsülleri Fırın Makarna (1 Kişilik)

    Mesaj tarafından coll Bir Çarş. Kas. 05, 2008 7:23 pm

    MALZEMELER
    15 gr somon balığı
    5 adet dilimlenmiş zeytin
    1 çay kaşığı fesleğen
    Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri
    Yarım domates
    1 adet taze soğan
    Yeteri kadar tuz, beyaz biber
    1 su bardağı beşamel sos
    Yarım çay kaşığı toz muskat
    1/6 paket fıran makarna (yarım kiloluk paketin 1/6 sı)
    15 gr fener balığı
    15 gr lüfer
    1 su bardağı fesleğenli domates sos
    1/6 bağ taze nane


    HAZIRLANIŞI
    Fırın makarnayı haşlayın ve süzdürün. Soğan, sarımsak ve kuşbaşı doğradığınız balıkları bir tavada soteleyin. İçerisine taze soğan, doğranmış domates, fesleğen ve zeytin ilave ederek harç yapın. Bu harç ile haşladağınız makarnayı karıştırın.
    Üzerine beşamel sos ve rende kaşarı koyarak fırına verin. Fırından çıktıktan sonra düz bir servis tabağı içinde, domates sos ve taze nane iie süsleyerek servise sunun.

      Forum Saati Salı Kas. 21, 2017 5:41 am