hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Cevizli ay çöregi

    Paylaş
    avatar
    De'quell
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 55
    Yaş : 28
    Nerden : Antalya
    İş/Hobiler : MC
    Lakap : quell
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Başarı Puanı :
    0 / 1000 / 100

    Güçlülük :
    0 / 1000 / 100

    Aktiflik :
    0 / 1000 / 100

    Kayıt tarihi : 08/09/08

    Cevizli ay çöregi

    Mesaj tarafından De'quell Bir Salı Kas. 04, 2008 6:23 pm

    MALZEMELER
    4 Adet milföy hamuru
    1 Su bardağı ceviz içi
    2 Adet portakal kabuğu rendesi
    1 Adet yumurta
    3 Çorba kaşığı süt
    ½ Su bardağı pudra şekeri

    HAZIRLANIŞI
    Milföy hamurlarını buzdolabından çözülmeleri için bekletin. Ceviz içini pudra şekeri ile birlikte mutfak robotuna koyup iyice karıştırın. Daha sonra bu karışıma portakal kabuğu rendesi ve bir yumurtanın akını ilave edin. Çözülmüş olan her bir hamur parçasının üzerine iki yemek kaşığı hazırladığınız harçtan koyun. Hamurları bir köşesinden yuvarlamaya başlayıp ay şeklini verin. Süt ve yumurta sarısını karıştırıp, fırça yardımı ile üzerlerine sürün. Önceden ısıtılmış kızgın fırında 25-30 dakika pişirin. Pudra şekeri ile süsleyerek servis yapın.

      Forum Saati Perş. Kas. 23, 2017 7:49 pm