hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Balıklı Krep (6 Kişilik)

    Paylaş
    avatar
    De'quell
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 55
    Yaş : 28
    Nerden : Antalya
    İş/Hobiler : MC
    Lakap : quell
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Başarı Puanı :
    0 / 1000 / 100

    Güçlülük :
    0 / 1000 / 100

    Aktiflik :
    0 / 1000 / 100

    Kayıt tarihi : 08/09/08

    Balıklı Krep (6 Kişilik)

    Mesaj tarafından De'quell Bir Ptsi Kas. 03, 2008 7:27 pm

    MALZEMELER
    2 Çorba Kaşığı Un
    1 Yumurta
    Karabiber
    4 Çorba Kaşığı Süt
    150 gr Füme Somon
    4 Çorba Kaşığı Süt Kreması
    1 Salatalık
    2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
    4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
    1 Demet Dereotu
    50 gr Havyar
    Tuz, Kızartmalık Yağ


    HAZIRLANIŞI
    Un, süt ve yumurtayı karıştırın. Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin Yapışmaz bir tavada yağ ısıtın ve iki tane krep pişirin. Kreplerin soğumasını bekleyin.
    Füme somonları eşit olarak kreplerin üzerine yayın. Kenarlarında boşluk kalmasına dikkat edin. Süt kremasını tuz ve karabiberle tatlandınn. Kremayı somonların üzerine sürün. Krepleri rulo yapıp alüminyum folyo ile kaplayın. 45 dakika buzlukta bekletin.
    Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin. Sıvıyağ, limon suyu, tuz ve karabiberden bir marinat oluşturun.
    Dereotunu yıkayıp ayıklayın. Sap kısımlannı kesip kalan kısımlannı ince ince kıyın. Krep rulolannı dokuz ince dilim halinde doğrayin. Tabaklara üçer dilim yerleştirin. Marinatı üzerinde gezdirin. Dereotu, salatalık, havyarla süsleyin.

      Forum Saati C.tesi Eyl. 23, 2017 9:09 pm