hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Sığır filetosu straganof

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Sığır filetosu straganof

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Ptsi Kas. 03, 2008 4:55 pm

    MALZEMELER
    4 kişi için
    600 gr sığır filetosu
    1 tatlı kaşığı tereyağı
    1 kahve fincanı rafine yağı
    ½ tatlı kaşığı çok ince kıyılmış soğan
    1 kahve fincanı beyaz şarap
    6 çorba kaşığı krema
    tuz
    az kırmızı yaprak biber
    Sosu için:
    1 su bardağı kaynar süt
    4 çorba kaşığı soğuk süt
    1 adet soğan (piyaz doğranmış)
    1 çorba kaşığı tepeleme dolu un
    1 tatlı kaşığı margarin
    2 kahve fincanı beyaz şarap
    ½ çay kaşığı kırmızı yaprak biber
    tuz


    HAZIRLANIŞI
    Filetoyu piyaz dilimleyip, tuzlayıp, biberleyin. Bir tavaya rafine yağını koyun kızdırın ve tereyağını, soğanı ve eti ilave edin. Hızlı ateşte 2-3 dakika sote yapıp bir tabağa boşaltın, etin bıraktığı suyu tavaya süzdürüp beyaz şarabı ilave edip yarısını çektirin. Kremayı ve hazırladığınız sos kremi ilave edip bir kere kaynatıp ateşten alın. Eti ilave dip karıştırıp servis edin.
    Sosun hazırlanışı : Küçük bir kaba yağı ve soğanı koyup orta ateşte 1-2 dakika sote yapıp kırmızı biber ve beyaz şarabı ilave edin. Kaynatarak şarabın yarısını çektirin ateşten alın. Ilık hale gelince unu ve dört kaşık sütü ilave ederek iyice karıştırın. Sünmemesi için 4-5 dakika bekletip kaynar sütü ilave edip karıştırın ve karıştırarak orta ateşte 4-5 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Süzdürün ve kullanın.

      Forum Saati Çarş. Tem. 26, 2017 7:34 pm