hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Soslu Kuzu Sırtı

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Soslu Kuzu Sırtı

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Ptsi Kas. 03, 2008 4:53 pm

    MALZEMELER
    Kuzunun sırt kısmı
    1 adet domates
    1 adet yeşil biber
    1 yemek kaşığı tereyağ
    1 yemek kaşığı kekik
    1 yemek kaşığı biberiye
    Karabiber
    Tuz

    HAZIRLANIŞI
    Margarin, karabiber ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız karışımı etin her tarafına sürün. Domates ve biberi doğrayıp etin kenarlarına yerleştirin. Kekik ve biberiye yapraklarını da ekledikten sonra su ilave edip üstünü folyoyla kapatın. 200 derecelik fırında 90 dakika pişirin. Üstünü açıp 30 dakika daha pişirin. Sonra bonfile kısımlarını bıçakla 2 parmak kalınlığında kesip etin üstüne yerleştirdikten sonra servis yapın.

      Forum Saati Ptsi Eyl. 25, 2017 5:28 am