hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Sorpa

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Sorpa

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Ptsi Kas. 03, 2008 4:52 pm

    MALZEMELER
    500 gr kuşbaşı (kuzu eti)
    1 adet orta boy soğan
    1,5 yemek kaşığı un
    Yarım demet taze soğanın yeşili
    4-5 dal taze nane
    1 ufak kase yoğurt
    Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber
    1 yemek kaşığı margarin


    HAZIRLANIŞI
    Bir tencerenin içine margarini koyun. Ufak ufak doğradığınız soğanları pembeleşene kadar bu yağda kavurun. Etleri ilave edip biraz daha beraber kavurun. Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin.
    Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın. Karıştıra karıştıra etlerin üzerine ekleyin. Taze soğanın yeşilini ve nane yapraklarını doğrayıp içine karıştırın. Servis tabaklarına alıp, üzerine pul biberi serperek servise sunun.

      Forum Saati Perş. Tem. 20, 2017 5:39 pm