hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik)

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 5:25 pm

    MALZEMELER
    1 Kg Koyun Eti (Kemikli Parça Et)
    3 Adet Havuç
    3 Adet Patates
    2 Adet Limon Suyu
    2 Yumurta Sarısı
    1 Demet Maydanoz
    3 Adet Soğan
    4-5 Su Bardağı Su
    Tuz , Karabiber


    HAZIRLANIŞI
    4-5 bardak suyu kaynatalım. Parçalanmış eti, kaynayan suya atıp, doğranmış havuç, patates ve iri doğranmış soğanı ilave edelim. Tuzunu ve karabiberini ayarlayalım. Kapağını kapatarak pişmeye bırakalım. Düdüklü tencerede yarım saat, çelik tencerede ise etler yumuşayana kadar pişirelim.
    Haşlamanın daha lezzetli olması için limon ve yumurta ile terbiye yapmak gerekir. Terbiye için, yumurta sarılarını biraz tuzla çırpalım. Üzerine limon suyunu ekleyelim. Yemeğin suyundan biraz alıp yaptığımız terbiyeye ekleyerek çırpmaya devam edelim. Sonra pişmiş yemeğin üzerine döküp karıştıralım. İnce ince kıyılmış maydanozu da tabaklara serpip haşlamamızı tatlandıralım.
    avatar
    TimuRLenG
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 403
    Yaş : 23
    Nerden : ßileyim¿
    İş/Hobiler : Rock & MetaL
    Lakap : TimuRLenG
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 150
    <hr>Madalyaları :
    <hr>Başarı Puanı :
    100 / 100100 / 100

    Güçlülük :
    100 / 100100 / 100

    Aktiflik :
    100 / 100100 / 100

    Kayıt tarihi : 29/08/08

    Geri: Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından TimuRLenG Bir Paz Kas. 02, 2008 5:42 pm

    paylasim icin saoll
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Geri: Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 5:47 pm

    ö.deqil

    Sponsored content

    Geri: Sebzeli Haşlama Et (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından Sponsored content


      Forum Saati Ptsi Eyl. 25, 2017 8:11 pm