hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Salçalı Biftek

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Salçalı Biftek

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 5:22 pm

    MALZEMELER
    Yarım kilo biftek
    3 orta boy domates (veya 1 kahve fincanı salça)
    1 defne yaprağı
    2 çorba kaşığı margarin
    4 bardak su
    1 baş büyük soğan
    1 çorba kaşığı sirke
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Bir tavada yağın yarısıyla biftekleri nar gibi iki taraflı kızartın. Bir tepsiye alın. Tavadaki yağda domatesleri yoksa salçayı küçük küçük doğradığınız soğanlar pembeleştikten sonra sirke ve biraz su katarak kıvamına gelene kadar pişirin. Tepside bekleyen bifteklerin üzerine dökün. Defne yaprağını güzel koku vermesi için tepsinin ortasına koyun. Kalan yağı küçük parçalara bölüp tepsiye dağıtın, suyunu azar azar ekleyerek biftekler iyice yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirip, servis yapın.

      Forum Saati Perş. Eyl. 21, 2017 10:31 pm