hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Püreli Rosto

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Püreli Rosto

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 5:15 pm

    MALZEMELER
    1 kg sığır eti
    5 çorba kaşığı margarin
    3 diş sarmısak
    1 kg patates
    2 baş soğan
    1 baş orta boy havuç
    1 defne yaprağı
    1 çay bardağı süt
    3 domates (veya 1 çorba kaşığı domates salçası)
    tuz, karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Kemiksız sığır etini, birkaç yerinden çatalla delin, lezzeti vermesi için 3 kaşık margarinde çevirerek kızartın. Soğanları, parça havucu, sarmısakları; karabiberi, tuzu, defne yaprağıni katarak kızartmaya 5 - 6 dakika kadar daha devam edin. Sonra domatesleri katın, yine karıştırıp domatesleri eritin, iki bardak kadar sıcak su koyup orta ateşte et iyice yumuşayıncaya kadar pişmeye bırakın. Iki saati aşkın bir süre et iyice pişince patatesleri soyup küçük doğrayarak bir tencereye alın. Etin suyunu süzerek patateslere katın, sıcak su ilave edip haşlayın, süzüp kevgirde ezip püre haline getirin, kalan iki kaşık yağı ekleyip, hafif ateş üzerinde çatalla karıştırarak 5-6 dakika pişirin, ılık sütü katıp biraz karıştırıp bir kenara alın, eti dilim dilim kesip püre ile süsleyebilirsiniz.
    avatar
    TimuRLenG
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 403
    Yaş : 23
    Nerden : ßileyim¿
    İş/Hobiler : Rock & MetaL
    Lakap : TimuRLenG
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 150
    <hr>Madalyaları :
    <hr>Başarı Puanı :
    100 / 100100 / 100

    Güçlülük :
    100 / 100100 / 100

    Aktiflik :
    100 / 100100 / 100

    Kayıt tarihi : 29/08/08

    Geri: Püreli Rosto

    Mesaj tarafından TimuRLenG Bir Paz Kas. 02, 2008 5:17 pm

    paylasim icin saoll
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Geri: Püreli Rosto

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 5:48 pm

    ö.deqil

    Sponsored content

    Geri: Püreli Rosto

    Mesaj tarafından Sponsored content


      Forum Saati Perş. Eyl. 21, 2017 10:33 pm