hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Mantarlı Biftek Sarma (4 Kişilik)

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Mantarlı Biftek Sarma (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 5:01 pm

    MALZEMELER
    4 Adet 160 gramlık Dana Biftek
    200 gr Mantar
    1 Su Bardağı Et Suyu
    2-3 Diş Sarmısak
    2 Çorba Kaşığı Acı Hardal
    8 Dilim Pastırma
    1 Havuç
    1/2 Demet Maydanoz
    2 Yeşil Soğan
    1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
    1.5 Çorba Kaşığı Margarin
    1/2 Su Bardağı Su
    1 Defne Yaprağı
    2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
    1 Çorba Kaşığı Un
    5-6 Arpacık Soğanı
    Tuz, Karabiber


    HAZIRLANIŞI
    1) Mantarları ince ince doğrayıp kaynamış et suyunda yarım saat bekletin. Biftek dilimlerini düz zemine yayın. Sarımsakları ezip hardala karıştırın ve etlerin üzerine sürün. Pastırma dilimlerini ekleyin.
    2) Havuç, maydanoz ve yeşil soğanları doğrayıp margarinde kavurun. Domates salçasını ekleyip karıştırın. Yarım su bardağı su ve defne yaprağını ilave edin. Et suyunda beklettiğiniz mantarları suyuyla birlikte tencereye ekleyip pişirin. Sonra defneyi çıkarın. Mantarlı karışımın bir kısmını ayırıp kalanını bifteklerin üzerine paylaştırın.
    3) Biftekleri rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın. Üzerine tuz ve karabiber serpin.
    4) Hazırladığınız biftek rulolarını una bulayıp kızgın yağda kızartın. Düz bir tepsiye alın ve önceden 170 dereceye ayarlanmış frında 50 dakika pişirin. Kalan mantarlı karışıma arpacık soğanları ilave edip 10 dakika kadar pişirin. Biftek ruloları servis tabağına alıp sos eşliğinde sıcak olarak servis yapın.

      Forum Saati Salı Eyl. 26, 2017 6:47 am