hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Kış Türlüsü (8-10 Kişilik)

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Kış Türlüsü (8-10 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 3:50 pm

    MALZEMELER
    1,5 kg Kemikli Dana Eti
    4 Adet Defne Yaprağı
    1 Adet Piliç (1,3 kg)
    2 Demet Taze Soğan
    400 gr Havuç
    1 Adet Kereviz
    1 Adet Küçük Lahana
    750 gr Küçük Patates
    1 Dal Biberiye
    Tuz, Karabiber, Kekik
    2 Yemek Kaşığı Margarin


    HAZIRLANIŞI
    Dana etini 8 bardak su ile iyice yumuşayana kadar haşlayın. Kaynamaya başlayınca köpüğünü alın.
    Tavuğu parçalara ayırın. 1 saat sonra tenceredeki dana etme katın. Beraber haşlayın.
    Taze soğanın yeşil kısımlarını ince ince kıyın. Beyaz kısımlarını ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri küçük küçük doğrayın, küçük patatesleri bütün bırakın.
    Tavuğun pişmesine yakın patatesleri ekleyin. 15 dakika sonra havuç, kereviz, lahana ve taze soğanları, kekik ve defne yaprağını ekleyin.
    Sebzeleri hafif diri kalacak şekilde pişirin. Tuz, karabiber, margarin ve soğanın yeşil kısımlarını ekleyin.
    Ateşten alıp 15 dakika dinlendirin.

      Forum Saati Perş. Kas. 23, 2017 7:50 pm