hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik)

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Bir Paz Kas. 02, 2008 3:47 pm

    MALZEMELER
    1 Adet Patates
    1 Adet Kıvırcık Marulun Göbekli Kısmı
    350 gr. Kuşbaşı Et
    1 Adet Orta Boy Soğan
    1 Adet Orta Boy Havuç
    ½ Demet Dereotu
    ½ Çay Bardağı Sıvı Yağ
    1 Kaşık Margarin
    Tuz , Karabiber


    HAZIRLANIŞI
    Ön hazırlık olarak etleri basınçlı tencereye alalım.Üzerini 3 parmak aşacak su ilavesi ve tuz ile etleri haşlayalım.Sonra etleri ateşten alalım.
    Ayrı bir tencerede soğanı sıvı yağ ve margarin ilavesi ile pembeleştirelim.Havucu ilave edip,sote edelim.3-5 dakika daha kavurup,haşlanan etleri suyu ile birlikte ekleyelim.Orta boy patatesi soyup,yarısından keselim ve tencereye aktaralım.Tuzunu,biberini kontrol edip,pişmeye bırakalım.
    Ateşten almadan birkaç dakika önce,kalınca doğranmış kıvırcık marulu ilave edelim.Ateşten aldıktan sonra servis tabağının ortasına patatesi alalım.Kenarlarına etleri yayıp,dereotunu serperek,servis yapalım.

      Forum Saati Perş. Kas. 23, 2017 7:49 pm