hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Kayısılı Et (6 Kişilik)

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Kayısılı Et (6 Kişilik)

    Mesaj tarafından DarKinq Bir C.tesi Kas. 01, 2008 10:42 pm

    MALZEMELER
    3 Çorba Kaşığı Margarin
    1 Kg Yağsız Kuşbaşı Et
    2 Adet Soğan
    2 Diş Sarmısak
    1 Çorba Kaşığı Köri
    2 Adet Defne Yaprağı
    1 Çubuk Tarçın
    1,5 Su Bardağı Su
    2 Su Bardağı Sıcak Su
    100 gr Kuru Kayısı
    150 grYağlı Yoğurt
    2 Tatlı Kaşığı Nişasta
    2 Adet Kırmızı Elma
    2 Çorba Kaşığı Limon Suyu
    3 Çorba Kaşığı Kıyılmış Maydanoz
    Tuz , Karabiber


    HAZIRLANIŞI
    Öncelikle kayısıları 2 su bardağı sıcak suyla ıslatın ve 1 saat bekletin.
    2 çorba kaşığı margarini tencereye alın.Etleri yağda kavurun.Tuz,karabiber ilave edin.Daha sonra etleri tencereden çıkarın.
    Tencereye 1 çorba kaşığı margarin daha koyun.Sarmısak ve soğanı ince ince kıyıp yağda kavurun.Köri,defne yaprağı,tarçını ekleyin.Etler ile 1,5 su bardağı suyu da tencereye ekleyin.Kayısıları da tencereye alın.Kayısıların suyundan 1 su bardağını yoğurtla çırpıp,tencereye ekleyin.20 dakika daha pişirin.
    Elmaları soymadan incecik dilimleyin.Limon suyuyla nişastayı küçük bir kapta çırpıp,elmalarla birlikte tencereye ekleyin.10 dakika daha pişirin.Tencereyi ocaktan alın.Üzerine ince ince kıyılmış maydanoz serpip,servis yapın.

      Forum Saati Çarş. Kas. 22, 2017 9:12 pm