hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Helise

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Helise

    Mesaj tarafından DarKinq Bir C.tesi Kas. 01, 2008 10:32 pm

    MALZEMELER
    1 adet boyun kemiği
    2 su bardağı aşurelik buğday
    3 yemek kaşığı tereyağı
    ½ çay kaşığı karabiber
    1 çay kaşığı tuz
    9 su bardağı su

    HAZIRLANIŞI
    Buğdayı bir gün önceden ıslatın. Boyun kemiğini ikiye bölerek düdüklü tencerede yumuşayıncaya kadar pişirin ve soğumaya bırakın. Islatılmış buğdayı süzgeçten geçirin. Kemiğin üzerindeki etleri didikleyin. 8 bardak et suyuna buğdayları boşaltıp içine kemiğinden ayrılmış etleri ekleyerek ocakta buğday taneleri eriyinceye kadar pişirin ve karışımı döverek iyice ezin. Tereyağını tavada eriterek içine karabiber ilave edin. Yemeğin üzerinde kızdırılmış tereyağı gezdirerek servis yapın.

      Forum Saati Salı Tem. 25, 2017 7:41 am