hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Erenköy Şöleni

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Erenköy Şöleni

    Mesaj tarafından DarKinq Bir C.tesi Kas. 01, 2008 10:22 pm

    MALZEMELER
    160 gr Bonfile
    1/2 Çay Kaşığı Tuz
    1/2 Çay Kaşığı Toz Biber
    20 gr Taze Kaşar
    1 Çay Kaşığı Un
    2 Adet Yumurta
    2 Çorba Kaşığı Çiçek Yağı
    1 Çay Kaşığı Soya Sosu
    1 Çorba Kaşığı Beşamel Sos
    1 Kahve Fincanı Dömiglas Sos
    100 gr Mantar
    Yarım Limon


    HAZIRLANIŞI
    İlk änce dana eskalopu ince dövün. Tuz, toz karabiber ve rende kaşar ilave edip dövün. Daha sonra un ve yumurtaya bandırın. Çiçek yağında kızartın.
    Sos hazırlanışı: Mantar, dömiglas, krema, toz karabiber, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın. Pilav, sebze dolma ve patates tava ile servise sunun.

      Forum Saati Salı Eyl. 26, 2017 6:53 am