hayalperestim

En son konular

» Duvar Süsleme
Çarş. Ağus. 25, 2010 10:42 am tarafından againnn

» S.a miLLet.
Salı Kas. 03, 2009 7:27 pm tarafından Ŧøŋđ

» Hangi Müzik Türünü Dinliyorsunuz?
Ptsi Kas. 02, 2009 9:37 pm tarafından beyazmelek

» Merhaba...
Salı Ekim 27, 2009 10:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» bir kız
Paz Ekim 25, 2009 2:33 pm tarafından Ŧøŋđ

» Sizce bu sezon en iyi transferi hangi takim yapti?
Paz Ekim 25, 2009 2:32 pm tarafından Ŧøŋđ

» Böyle Site Url'si Olur Mu? :D
Paz Ekim 25, 2009 2:31 pm tarafından Ŧøŋđ

En iyi yollayıcılar

coll (1432)
 
PaTRoN (501)
 
TimuRLenG (403)
 
ratKo_pşaşe (327)
 
DarKinq (219)
 
Enjekte (76)
 
De'quell (55)
 
q1sKo (26)
 
D_R_A_G_O_N (14)
 
Yasak (10)
 

    Elbasan tava

    Paylaş
    avatar
    DarKinq
    Yeni Üye
    Yeni Üye

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 219
    Yaş : 22
    Nerden : Denizli
    İş/Hobiler : Yoq
    Lakap : DaRKinq
    Ruh Halim :
    <hr>Tuttuğu Takım :
    <hr>Rep Puanı : 5
    <hr>Başarı Puanı :
    40 / 10040 / 100

    Güçlülük :
    48 / 10048 / 100

    Aktiflik :
    20 / 10020 / 100

    Kayıt tarihi : 26/10/08

    Elbasan tava

    Mesaj tarafından DarKinq Bir C.tesi Kas. 01, 2008 10:20 pm

    MALZEMELER
    2 adet orta boy soğan
    1kg kemikli kuzu eti
    350gr yoğurt
    2 adet yumurtanın beyazı
    4 yemek kaşığı un
    tuz ve karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Soğanları küp şeklinde ince ince doğrayın.
    Kalın dipli bir tencerede soğanı ve kuzu etini birlikte 40-45 dakika pişirin(et suyunu çekip yumuşuncaya kadar).
    Pişen etleri fırına dayanaklı bir tepsiye alın.
    Başka bir kapta ise un,yumurta ve yoğurdu iyice karıştırıp tepsideki etin üzerine dökün.
    Önceden ısıtılmış sıcak fırında 15-20 dakika daha pişirin.sıcak olarak servis yapın.

      Forum Saati Salı Kas. 21, 2017 5:38 am